
Trerättersmeny
Meny om 3 rätter – 429:- /per person
Förrätt
Toast Skagen
Smörstekt surdegsbröd med räkor, kräftstjärtar, majonnäs, pepparrot, dill, löjrom & citron. Butter fried bread with shrimps, crayfish, mayonnaise, horseradish, dill,lemon & bleak raw.horseradish, dill, lemon & bleak roe on the top.
Bruschetta
Grillat surdegsbröd med cocktailtomater, rödlök, fetaost & basilikadressing. Grilled bread with tomato, red onion, feta cheese, &basil dressing.
Räkcocktail
Klassisk räkcocktail med avokado, sallad, omat, gurka, sparris, ägg & Rhode Islandsås. Serveras med rostat bröd. Shrimp cocktail with avocado, salad, tomato, cucumber, asparagus, egg & Rhode Island sauce. Served with bread.
Chevré Chaud
Gratinerad chevré på smörstekt surdegsbröd med rödbetor, spenat, valnötter & honung. Gratinerad chévre with sourdough bread, beetroot, spinach, walnuts & honey.
Varmrätt
Entrecôte
Grillad slicad entrecote med rödvinssås, choronsås, smörstekta champinjoner, ugnsrostade körsbärstomater & klyftpotatis toppad med parmesan. Grilled sirloin with red wine sauce, choron sauce, mushrooms, tomatoes & potato wedges with parmesan.
Lammfilé
Ört & vitlöksmarinerad lammytterfilé med potatiskaka. Serveras med körsbärstomater, rosmarindoftande rödvinssky & säsongens rostade grönsaker. Lamb marinade in garlic & herbs with potato cake, tomato,redwine sauce & seasonal vegetables.
Fläskschnitzel
Serveras med citron, kapris, ansjovisfilé, rödvinssås, gröna ärtor, persiljesmör & stekt potatis. Schnitzel with lemon, capers, anchovies, red wine sauce, green peas, parslay butter & fried potatoes.
Gösfilé
Lättpanerad gösfilé med en krämig citron- och vitvinssås, dillslungad färskpotatis, sparris & säsongens grönsaker. Toppas med blåmusslor. Breaded pike-perch with creamy lemon- and white wine sauce. Served with dill-tossed potatoes, asparagus & seasonal vegetables. Served with mussles on top.
Tonfisk
Grillad tonfisk med sesamfrön & en krämig spenat & sparrisrisotto. Serveras med mangosallad med gurka, cocktailtomater och rödlök. Grilled tuna with seasame seeds, asparagus & spinach risotto & mangosallad with cucumber, tomatoes & red onion.
Efterrätt
Pannacotta
Vaniljpannacotta med bärkompott. Pannacotta with berry compote.
Sorbet
Serveras med färska bär. Served with fresh berries.
Cheesecake I glas
Rabarber-och jordgubbscheesecake med digestivekex. Rhubarb & strawberry cheesecake with digestive biscuit.
Tiramisuglass
Serveras med hallonkräm & kex. Tiramisu icecream with raspberry cream & biscuit.