top of page
TrerättersmenyMeny om 3 rätter – 429:- /per person


Förrätt



Toast Skagen
Smörstekt surdegsbröd med räkor, kräftstjärtar, majonnäs, pepparrot, dill, löjrom & citron. Butter fried bread with shrimps, crayfish, mayonnaise, horseradish, dill,lemon & bleak raw.horseradish, dill, lemon & bleak roe on the top.


Rödbetscarpaccio
Serveras med marinerade rödbetor, halstrad halloumi, honung, rostade valnötter, ruccola & olivolja. Beet carpaccio served with seared halloumi, honey, toasted walnuts, arugula & olive oil.


Svampbruchetta
Krämig svampbruchetta på surdegsbröd, serveras med rostade cocktailtomater, persilja, lagrad ost & balsamico. Creamy mushroom bruschetta on sourdough bread, served with roasted cherry tomatoes, parsley, cheese & balsamic.


Svamp- och rotfruktsoppa
Krämig svamp-och rotfruktsoppa smaksatt med timjan & vitlök. Serveras med smörstekt surdegsbröd. Toppas med örtolja, knaperstekt bacon & morotschips. Creamy mushroom and root vegetable soup, flavored with thyme & garlic. Served with butterfried sourdough bread. Topped with herb oil, crispy bacon & carrot chips.



Varmrätt



Röding
Smörstekt röding med hummersås, dillslungad potatis, haricots verts, broccoli & citron. Butter-fried Arctic char with lobster sauce, dill-seasoned potatoes, haricots verts, broccoli & lemon.


Torskrygg
Örthalstrad torskrygg med champagnesås, dillolja, broccolisparris & potatisstomp. Toppas med stenbitsrom & citron. Herb-seared cod loin with champagne sauce, dill oil, broccolini & crushed potatoes. Topped with stonefish roe & lemon.


Ryggbiff
Grillad ryggbiff med grönpepparsås, smörstekta champinjoner, ugnsrostade körsbärstomater & pommes frites. Grilled sirloin with green peppercorn sauce., mushrooms,cherry tomatoes & pommes frites.


Lammfilé
Ört & vitlöksmarinerad lammytterfilé. Serveras med ugnsrostad skivad potatis, körsbärstomater, rosmarindoftande rödvinssky & karamelliserade morötter. Herb and garlic-marinated lamb served with oven-roasted sliced potatoes, cherry tomatoes, rosemary-scented red wine sauce & caramelized carrots.


Hjortfilé
Grillad hjortinnanlår med rostade rotfrukter, svartvinbärsgelé, svampsås & smashad potatis med vitlök och timjan. Grilled venison sirloin with roasted root vegetables, blackcurrant jelly, mushroom sauce & smashed garlic potatoes with thyme.


Ankbröst
Serveras med stuvad spetskål, örtstekta rotfrukter, smörstekta haricots verts & apelsinsås. Toppas med apelsin-glaze. Duck breast served with creamed pointed cabbage, herb-roasted root vegetables, butter-fried haricots verts & orange sauce. Topped with an orange glaze.



Efterrätt



Äppelpaj
Hemlagad knäckig äppelpaj med kanel & kardemumma. Serveras med vaniljsås. Homemade crunchy apple pie withcinnamon & cardamom. Served with vanilla sauce.


Crème brûlée
Klassisk Créme brûlée med bourbonvanilj. Classic crème brûlée with bourbon vanilla.


Kladdkaka
Serveras med grädde & färska hallon. Chocolate cake served with whipped cream & fresh raspberries.


Sorbet
Serveras med färska bär Served with fresh berries.

bottom of page