top of page

Meny om 3 rätter – 429:- /per person
Förrätt
Toast Skagen
Smörstekt surdegsbröd med räkor, kräftstjärtar,
majonnäs, pepparrot, dill, löjrom & citron.
Butter fried bread with shrimps, crayfish,
mayonnaise, horseradish, dill,lemon & bleak raw.horseradish, dill, lemon & bleak roe on the top.Rödbetscarpaccio
Serveras med marinerade rödbetor, halstrad
halloumi, honung, rostade valnötter,
ruccola & olivolja. Beet carpaccio served with seared halloumi, honey, toasted walnuts, arugula & olive oil.Svampbruchetta
Krämig svampbruchetta på surdegsbröd,
serveras med rostade cocktailtomater, persilja, lagrad ost & balsamico. Creamy mushroom bruschetta on sourdough bread, served with roasted cherry tomatoes, parsley,
cheese & balsamic.Svamp- och rotfruktsoppa
Krämig svamp-och rotfruktsoppa smaksatt med timjan & vitlök. Serveras med smörstekt surdegsbröd. Toppas med örtolja, knaperstekt bacon & morotschips. Creamy mushroom and root vegetable soup, flavored with thyme & garlic. Served with butterfried sourdough bread.
Topped with herb oil, crispy bacon & carrot chips.Varmrätt
Röding
Smörstekt röding med hummersås, dillslungad potatis, haricots verts, broccoli & citron. Butter-fried Arctic char with lobster sauce, dill-seasoned potatoes, haricots verts, broccoli & lemon.Torskrygg
Örthalstrad torskrygg med champagnesås, dillolja, broccolisparris & potatisstomp. Toppas med stenbitsrom & citron.
Herb-seared cod loin with champagne sauce, dill oil, broccolini & crushed potatoes. Topped with stonefish roe & lemon.Ryggbiff
Grillad ryggbiff med grönpepparsås, smörstekta champinjoner, ugnsrostade körsbärstomater & pommes frites.
Grilled sirloin with green peppercorn sauce., mushrooms,cherry tomatoes & pommes frites.Lammfilé
Ört & vitlöksmarinerad lammytterfilé. Serveras med ugnsrostad skivad potatis,
körsbärstomater, rosmarindoftande rödvinssky & karamelliserade morötter.
Herb and garlic-marinated lamb served with oven-roasted sliced potatoes, cherry tomatoes, rosemary-scented red wine sauce & caramelized carrots.Hjortfilé
Grillad hjortinnanlår med rostade rotfrukter, svartvinbärsgelé, svampsås & smashad potatis med vitlök och timjan.
Grilled venison sirloin with roasted root vegetables, blackcurrant jelly, mushroom sauce & smashed garlic potatoes with thyme.Ankbröst
Serveras med stuvad spetskål, örtstekta rotfrukter, smörstekta haricots verts & apelsinsås.
Toppas med apelsin-glaze.
Duck breast served with creamed pointed cabbage, herb-roasted root vegetables, butter-fried haricots verts & orange sauce. Topped with an orange glaze.Efterrätt
Äppelpaj
Hemlagad knäckig äppelpaj med kanel & kardemumma.
Serveras med vaniljsås.
Homemade crunchy apple pie withcinnamon & cardamom. Served with vanilla sauce.Crème brûlée
Klassisk Créme brûlée med bourbonvanilj.
Classic crème brûlée with bourbon vanilla.Kladdkaka
Serveras med grädde & färska hallon.
Chocolate cake served with whipped cream
& fresh raspberries.Sorbet
Serveras med färska bär
Served with fresh berries.bottom of page
